DISKUZE JIČÍN

1. jičínská diskuze
Právě je sob 11.09.2010 1:12

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: jak hledat praci v Jičíně
PříspěvekNapsal: sob 22.12.2007 16:50 

Dobrý den, potřebovala bych poradit s hledanim zamestnani- nemam s tim doposud zadne zkusenosti a opravdu si nevim rady- prozatim jsem se zaregistrovala na nekolika pracovnich portalech www.pracw.cz, www.prace-rychle.cz atd. ale co dál??
Poradte mi prosim.
Petra R.

Předmět příspěvku: Tady v Jičíně
PříspěvekNapsal: pon 21.01.2008 5:13 

Tady v Jičíně i přes nepopiratelnou snahu radnice mnoho práce není, pokud nemáte v tomto městě dobře situované známé, tak jste vedle jak ta jedle. Každé místo jen trochu lukrativní je předem obsazeno někým kdo je něčí známý. Snad když mi sem napíšete svoje vzdělání tak Vám můžu říct jakou zde máte šanci.

Předmět příspěvku: Nevíte nšco o tom? Prokletí z minulých století
PříspěvekNapsal: sob 06.12.2008 4:23 

Prosím kohokoliv jestli náhodou neví o tom, že by někdo třeba nějaká známá postava, jako třeba Valdštejn naše město, tedy Jičín proklel. Jinak si to tady totiž nedovedu vysvětlit. Potom by bylo pochopitelné vymítání jeho ducha ničením náměstí, kácením starých stromů a tak dále. Kdyby jste o tom někdo věděl napište. Třeba by se dalo uspořádáním mše za jeho duši konečně tu devastaci našeho města zastavit. :cry:

Předmět příspěvku: Re: jak hledat praci v Jičíně
PříspěvekNapsal: pon 14.09.2009 19:45 

zdravím Vás, hlásím se sice k městu Mnichovo Hradiště, ale projevuji s Vámi sympatie, zdraví Vladimír Hraba

PříspěvekNapsal: pon 14.09.2009 20:15 

Ještě dodávám, že zkušenost je nade vše a údiv je jeden z nejkrásnějších pocitů člověka (místo na Valdštejna sázejte na Václava Budovce z Budova, to je skutečná osobnost, v pozitivním slova smyslu). Vydržte!!!

PříspěvekNapsal: pát 29.01.2010 21:12 

Myslel jsem si, že odpověď bude rychlá, ale spletl jsem se. Měl jsem sázet na skutečnost, že nejsem v normálním světě.
Za chyby se platí
S pozdravem
(své tituly si nepíšu, na to tady nemáte místo) Láďa Fugazi Hraba

PříspěvekNapsal: stř 10.02.2010 17:50 

Dobrý den, hledání zaměstnání je vždycky náročné a navíc v této době snad ještě těžší. Pokud Vám mohu poradit ze své zkušenosti a dle zkušeností z blízkého okolí - musíte být co nejvíce aktivní. Je dobré rozesílat kvalitně připravený životopis - to je důležité a spousta návodů, jak na dobrý CV, je na internetu. Také, pokud můžete, přidejte dobré reference - alespoň ze stáží, jakýchkoli zajímavých zkušeností nebo doporučení od svých bývalých profesorů (např. z VŠ). Rozesílejte svůj dotaz na co nejvíce míst - ne všude vám odpoví, a proto musíte obeslat co nejvíce možností. V dnešní době odpoví tak třetina zaměstnavatelů.
Zkuste firmy, které vám připadají reálné nebo lákavé, ačkoli aktuálně nic nenabízí - často si personalisté vedou svou databázi zájemců. Stejně jako jste se registrovala na portálech - musíte je stále aktuálně prohledávat, mít přehled o nabízených pozicích a odpovídat na ně. Samozřejmostí je spolupráce s úřadem práce, který nabízí také zajímavé rekvalifikace. Člověk se musí neustále vzdělávat, aby měl co nabídnout. A samozřejmě se ptejte, kde můžete - třeba Vám někdo dá tip.
Poměrně velký zájem je neustále o pozici obchodního zástupce, takže pokud máte dobré vyjadřování a vyřídilku - je to dobrá zkušenost. Aktuálně, z pozice městské pracovnice Vám mohu doporučit nabídku úřadu na pozici sociální pracovnice, pokud budete splňovat požadavky uveřejněné na úřední desce ne městském webu:
http://www.mujicin.cz/vismo/deska.asp?p1=34389
Hodně štěstí!

PříspěvekNapsal: pát 12.02.2010 21:56 

Zdravím Fugaziho, který určitě nemá stále krásný úsměv jako paní komunikační operátorová z města.
Rozumím vám. Ono moudrých lidí je skutečně pomálu. Je to jako s nádhernými slovy piště či holubum. To Valdštejnovo město nezná, snad jen prachy či syfilis . Vážený kolego buďte zdráv a věřte, že bude líp i tady. Až vyleze první jarní paprsek, tak si nakonec stejně řeknou ,,Jak by tady bylo krásně, kdybych tady nebyl já,, :D

PříspěvekNapsal: čtv 22.07.2010 2:53 

Nejlepší způsob je držet se daleko od tohoto města. Nám to vyloženě prospělo. Ani nevím, jak poděkovat. Máme se skvěle, inž. Vodáku!.Akorát mam starost, že se to stalo věcí veřejnou (reklamu máte po celé ČR, a SRDC), ani jste to nechtěli, že ( neplést se stranou VV, ThDr. Kateřina Klasnová je moje spolužačka, místopředsedkyně sněmony!)! Jinak se omlouvám za tento styl komunikace, ale těším se na komunální volby. Odpovídám tak, jak je mi to servírováno.
S pozdravem
Vladimír Hraba
P.S. Kdy bude to koupaliště?
FUcking GArbage Zip.
Co to je??????

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]